Selecteer een pagina

Non-Fictie-Festival

Schrijvers

Marjan Gorissen

Marjan Gorissen is auteur van de autobiografie ‘De verdwijning van Robin’ en samen met Patrice van Trigt organisator van het Het Non-Fictie-Festival. 

Marjan Gorissen ( 1975 ). Wat als je vertrouwen in mensen diep beschadigd wordt. Door iemand uit de directe omgeving. Haar ´beste´ vriendin beschuldigde haar van moord. Marjan belandde daardoor onterecht achter de tralies.

Lees meer…

Marianne Swinkels

Marianne Swinkels (1976) zag het levenslicht in het Groningse Stadskanaal.

Samen met haar man Marty heeft ze twee prachtige kinderen; dochter Sidney en zoon Bryan.

Lees meer…

Sander Verheijen

Sander Verheijen (1974) is general manager en hoofdredacteur van boekensite Hebban.nl [1], grafisch vormgever en auteur. Na jaren gewerkt te hebben als marketing- en communicatieprofessional bij o.a. Siemens en de ANWB, richtte hij in 2002 thrillersite Crimezone.nl op.

Lees meer…

Anke van Haften

Anke van Haften is schrijfster van ‘Goede kanker bestaat niet!’ en ‘De kanker voorbij, ‘over’ leven na kanker’. Door met een positief realistische kijk op het leven te schrijven over de diagnose schildklierkanker die zij kreeg in 2012 en de jaren hierna, waarin ze zichzelf de kritische vraag stelt of men ooit voorbij de kanker komt, wil zij haar medemusketiers oftewel, de schildklier (kanker) patiënt en hun naasten, de artsen en de bedrijfsartsen bereiken.

Lees meer…

Anya vd Gracht

Het is ongeveer 25 jaar geleden dat ze een boek wilde schrijven over de gebeurtenissen in haar leven.

Het bleef een droom. Een droom die niet verwezenlijkt kon worden, totdat ze in 2017 achter haar laptop ging zitten en gewoon begon te schrijven over wat in haar opkwam.

Lees meer…

Jim de Koning

Jim de Koning (1967) werkt bij politie Oost-Brabant, was presentator/politieproducer van Bureau Brabant, het opsporingsprogramma van Omroep Brabant en woordvoerder bij Opsporing Verzocht. In zijn vrije tijd adviseert hij regisseurs, scenaristen en filmproducenten over locaties (Eindhoven), procedures en vergunningen.

Lees meer…

Klaas Wilting

Geboren op 15 februari 1943 in de gemeente Sleen (Drenthe)

Naast politieman, schreef hij in zijn vrije tijd als correspondent voor 2 regionale dagbladen en later als freelancer voor het Noord-Hollands Dagblad. Hij berichtte over gemeenteraadsvergaderingen, sport, maar ook over ruilverkavelingen. Tevens schreef hij human interest verhalen.

Lees meer…

Andries Bik

Andries Bik (1979) groeit op tussen de prostituees als oudste zoon van seksondernemer Jan Bik.

Jan Bik heeft seksclubs van Maastricht tot aan Groningen en is al meer dan veertig jaar een zeer gerenommeerde naam in de branche. Jan Bik heeft een schone lei bij Justitie, alleen wat strubbelingen met de fiscus. Die zouden hem graag als incassobureau zien bij het innen van belastingen bij de dames van lichte zeden.

 Lees meer…